Grillmenu til catering | Marineret kød & skønne salater – SMAG
23928
page-template-default,page,page-id-23928,page-child,parent-pageid-23905,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

GRILLMENU

Vores grillmenu giver dig muligheden for at imponere dine gæster med en unik og velsmagende grilloplevelse.
OBS. Kødet i grillmenuen leveres fersk/marineret og skal grilles hos dig.

GÅ TIL VORES BESTILLINGSFORMULAR JULI
GÅ TIL VORES BESTILLINGSFORMULAR AUGUST
DOWNLOAD VORES APP

GRILLMENU

Vælg 4 forskellige lækre sæsonbestemte salater.

 

Hertil følger;
Oksesteaks skåret af filet og marineret i rosmarin, hvidløg og citron.
Kyllingebryster marineret i spinatpesto.
Ærtepuré.
Rødbede hummus.
(Bemærk at kødet i denne menu leveres fersk/marineret og grilles af kunden selv)

 

255,- pr. kuvert

Grillmenuens højdepunkter

Når det kommer til vores grillmenu, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi leverer kødet fersk og marineret, så du kan grille det præcis, som du ønsker det.

 

Vi præsenterer dig for vores udvalg af 4 lækre sæsonbestemte salater, der er nøje udvalgt og lavet fra bunden. Vores salater er friske, farverige og fyldt med de bedste og mest næringsrige råvarer, som sæsonen har at byde på. Uanset om du er til de lette og sprøde eller fyldige og smagfulde, har vi noget for enhver smag.

 

Vores grillmenu er skabt med kærlighed til madlavning og ønsket om at dele den glæde med dig og dine gæster. Vi er stolte af at være en familiedrevet virksomhed, hvor hver eneste ret, vi tilbereder, bærer præg af vores dedikation og kærlighed til god mad.

BESTIL DIN MENU HER JULI
BESTIL DIN MENU HER AUGUST

Sæsonens bedste salater

Vi tror på, at det bedste måltid er et, hvor man bruger råvarer, der er i sæson. Derfor tilpasser vi vores menuer løbende for at inkorporere de mest friske og smagfulde ingredienser.

 

Hos SMAG er vores mission at forvandle sæsonens bedste råvarer til lækre og sunde menuer. De sæsonbestemte menuer er skabt til at imponere og mætte, uanset om du planlægger den helt store fest eller en mere intim sammenkomst.

Du har mulighed for at vælge mellem vores faste menuer eller sammensætte din egen kombination af vores farverige salater og specialiteter. Vi giver dig friheden til at skabe den perfekte grillmenu, der passer til dine præferencer og dine gæsters smag.

 

Ud over grillmenuen, har vi også salatmenuer, vores bland-selv menu – og børnemenu til de mindste. Læs også mere om vores catering i København.

Hvordan bestiller jeg catering hos jer?

 

Det er simpelt at bestille catering hos SMAG via vores bestillingsformular. Vælg din foretrukne menu, angiv antallet af gæster og vælg leveringsdato.

 

Eller download vores “SMAG” app og bestil under butikken “catering”.

 

Andet information til din bestilling:

 

  • Min. antal ved bestilling af catering er 10 kuverter
  • Bestilling skal ske senest 2 arbejdsdage inden selve dagen, hvor maden ønskes.
  • Alle menuer er anrettet i serveringsklar engangsemballage ved levering/afhentning.
  • Hvis du vil afbestille inden for 3 dage for udførelsesdatoen, vil du blive opkrævet for 100% af det aftalte beløb.

Kan I imødekomme særlige behov?

 

Ja, vi tilbyder skræddersyede løsninger for vegetarer, veganere, glutenallergikere eller laktoseallergikere. Kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål eller særlige kostbehov.

Hvordan kan jeg betale?

 

Betalingen skal ske forud, hvis levering ønskes. Hvis du afhenter selv, afregnes der på afhentningsdagen. Ved afhentning betaler du i selve butikken – du kan betale med kort, kontant eller MobilePay. Ved levering skal du betale med faktura inden leveringsdagen.

 

Vi tager blandt andet også imod EAN-betaling, som bruges til offentlige institutioner, såsom skoler og kommuner. Det er en faktura-betaling, som tilknyttes dit EAN-nummer på 13 cifre.

Levering og afhentning

 

Vi tilbyder levering til hele Sjælland – alle ugens dage. Du kan også hente maden i vores køkken på Nørrebro. Hvis du vil hente hos os, kan afhentningen ske vores SMAG Catering adresse på Fælledvej 25, 2200 København N i tidsrummet 10.00-20.00.

 

Levering koster 500,- i København. Vi leverer på hele Sjælland til meromkostning.

 

Hvis vi leverer det i bestilte kasser, skal kasserne leveres tilbage inden for 5 hverdage til SMAG Catering – vores adresse på Fælledvej 25, 2200 Kbh. N.