Catering i København | 5 sunde menuer hos SMAG
23905
page-template-default,page,page-id-23905,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

CATERING I KØBENHAVN

Byens bedste og mest varierede catering

Hos SMAG tror vi på, at mad skal være en oplevelse af smagsindtryk. Vores dedikerede team har en passion for at levere  sunde måltider til dig. Vi bruger kun de bedste råvarer, som sæsonerne har at bryde på.

 

Vores sæsonbestemte menuer er perfekte som buffeter til alle slags selskaber. Vi laver blandt andet mad til middagsarrangementer, barnedåb, bryllupper eller firmaarrangementer.

GÅ TIL VORES BESTILLINGSFORMULAR JULI
GÅ TIL VORES BESTILLINGSFORMULAR JUNI
DOWNLOAD VORES APP

Lækker og sund catering med sæsonen i fokus

Vi serverer friske og velsmagende salater, som er en favorit blandt vores kunder. Vi kombinerer sæson og smag for at skabe uforglemmelige begivenheder. Hos SMAG fokuserer vi altid på sæsonens friske råvarer.

 

Vi bruger kun de bedste ingredienser for at sikre, at dine gæster kan nyde de sunde og velsmagende retter. Du kan enten vælge mellem vores faste menuer – eller sammensætte blandt vores mange farverige salater og andre specialiteter.

 

Vi forstår, at alle har forskellige smagspræferencer og kostbehov. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af menuer som catering i København og på Sjælland, der passer til enhver lejlighed. Vi har vegetariske, plantebaserede, glutenfri og laktosefri alternativer, så alle kan være med.

 

SMAG er mere end bare en cateringvirksomhed i København, det er en familiedrevet virksomhed, der lægger kærlighed og opmærksomhed i hver eneste ret, vi laver. Vi er stolte af vores rødder og glæder os til at dele vores passion for sund catering med dig.

 

Se de lækre cateteringmenuer nedenunder.

 

SALAT MENU

 

Hos SMAG er vi stolte af at kunne præsentere vores lækre og sunde salatbuffeter. Du kan vælge mellem salatbuffet #1 og salatbuffet #2, hvor du kan vælge mellem henholdsvis 4 og 5 forskellige lækre og farverige, sæsonbestemte salater.

LÆS MERE

Fotograf RIkke Westesen
Xnip2023-10-27_12-42-19

GRILL MENU

Vores grillmenu består af fersk, marineret kød til tilberedning derhjemme – og et udsøgt sæsonbestemt salatudvalg..

 

LÆS MERE

BLAND SELV MENU

 Vi giver dig friheden til at sammensætte din helt egen bland-selv salatmenu, som garanteret vil imponere og mætte dine gæster.

LÆS MERE

Fotograf RIkke Westesen
Fotograf RIkke Westesen

BØRNEMENU

Vores børnemenu er omhyggeligt sammensat med fokus på næringsrige og velsmagende oplevelser for de små.

 

LÆS MERE

JULEMENU

Træt af fed julemad? Vi laver hvert år en sund julemenu, som du kan bestille til  årets julefrokost. Når det bliver den tid på året opdaterer vi med årets menu.

Fotograf RIkke Westesen

Vigtige spørgsmål til din bestilling

Hvordan bestiller jeg catering hos jer?

 

Det er simpelt at bestille catering hos SMAG via vores bestillingsformular. Vælg din foretrukne menu, angiv antallet af gæster og vælg leveringsdato.

 

Eller download vores “SMAG” app og bestil under butikken “catering”.

 

Andet information til din bestilling:

 

  • Min. antal ved bestilling af catering er 10 kuverter
  • Bestilling skal ske senest 2 arbejdsdage inden selve dagen, hvor maden ønskes.
  • Alle menuer er anrettet i serveringsklar engangsemballage ved levering/afhentning.
  • Hvis du vil afbestille inden for 3 dage for udførelsesdatoen, vil du blive opkrævet for 100% af det aftalte beløb.

Kan I imødekomme særlige behov?

 

Ja, vi tilbyder skræddersyede løsninger for vegetarer, veganere, glutenallergikere eller laktoseallergikere. Kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål eller særlige kostbehov.

Hvordan kan jeg betale?

 

Betalingen skal ske forud, hvis levering ønskes. Hvis du afhenter selv, afregnes der på afhentningsdagen. Ved afhentning betaler du i selve butikken – du kan betale med kort, kontant eller MobilePay. Ved levering skal du betale med faktura inden leveringsdagen.

 

Vi tager blandt andet også imod EAN-betaling, som bruges til offentlige institutioner, såsom skoler og kommuner. Det er en faktura-betaling, som tilknyttes dit EAN-nummer på 13 cifre.

Levering og afhentning

 

Vi tilbyder levering til hele Sjælland – alle ugens dage. Du kan også hente maden i vores køkken på Nørrebro. Hvis du vil hente hos os, kan afhentningen ske vores SMAG Catering adresse på Fælledvej 25, 2200 København N i tidsrummet 10.00-20.00.

 

Levering koster fra 250,- i København. Vi leverer på hele Sjælland til meromkostning.

 

Hvis vi leverer det i bestilte kasser, skal kasserne leveres tilbage inden for 5 hverdage til SMAG Catering – vores adresse på Fælledvej 25, 2200 Kbh. N.