Mad til reception | Sund mad – ud af huset | SMAG
24176
page-template-default,page,page-id-24176,page-child,parent-pageid-23905,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Mad til reception – Sund catering, ud af huset

Gør receptionen til noget særligt med vores sunde og lækre catering. Hos SMAG bringer vi friskheden og smagen af sæsonens bedste råvarer direkte til din reception.

Gør din reception mindeværdig med SMAGs enkle, sunde, og appetitlige catering. Bestil i dag.

Kontakt os på mail eller telefon og bestil en skræddersyet madoplevelse til receptionen i dag
DOWNLOAD VORES APP

MENU TIL RECEPTION

Laksetatar med rygeostecreme, agurk og brøndkarse.

Oksefrikadeller med tomattapenade og parmesan.

Fyldte mini-peberfrugter med chili og gedeost.

Kylling satay med jordnøddesauce.

Mascarponecreme med havtorn, mynte og rugbrød.

 

 

Bemærk at ovenstående menu blot er et eksempel på, hvordan en menu til receptionen kan se ud. Vi laver menuerne efter jeres specifikke ønsker, så kontakt os og få sammensat den perfekte menu til receptionen.

Sund og velsmagende mad til reception

Vores catering-menuer er nøje sammensat for at tilbyde enkle, sunde og velsmagende madoplevelser, der passer til enhver smag. Vi har stor fokus på mad lavet fra bunden kun med friske og sæsonbestemte råvarer. Det vil sikre en let og delikat smagsoplevelse – og vores buffeter er derfor ideelle løsninger som mad til reception og er for dig, der ønsker god smag uden al besværet.

 

Vi har et fokus på at lade råvarerne tale for sig selv uden at overkomplicere det – fordi god og smagfuld mad behøver ikke være kompliceret.

 

SMAG er mere end bare en cateringvirksomhed, det er en familiedrevet virksomhed, der lægger kærlighed og opmærksomhed i hver eneste ret, vi laver. Vi er stolte af vores rødder og glæder os til at dele vores passion for sund catering med dig. 

BESTIL DIN MENU HER

Varieret catering til reception – vælg din menu

Hos SMAG finder I en bred vifte af valgmuligheder, der sikrer, at alle kan finde noget, de elsker. Blandt vores lækre cateringmenuer finder du salatmenu, grillmenu eller bland-selv menu. Du kan også finde børnemenu, så de mindste gæster også bliver tilgodeset.

 

Alle vores catering menuer er perfekte som buffeter til alle slags selskaber uanset om det er firmaevent, barnedåb eller bryllup.

 

Du kan vælge mellem vores faste menuer – eller sammensætte din egen favorit-kombination af vores farverige salater og andre specialiteter.

Hvordan bestiller jeg catering hos jer?

 

Det er simpelt at bestille catering hos SMAG via vores bestillingsformular. Vælg din foretrukne menu, angiv antallet af gæster og vælg leveringsdato.

 

Eller download vores “SMAG” app og bestil under butikken “catering”.

 

Andet information til din bestilling:

 

  • Min. antal ved bestilling af catering er 10 kuverter
  • Bestilling skal ske senest 2 arbejdsdage inden selve dagen, hvor maden ønskes.
  • Alle menuer er anrettet i serveringsklar engangsemballage ved levering/afhentning.
  • Hvis du vil afbestille inden for 3 dage for udførelsesdatoen, vil du blive opkrævet for 100% af det aftalte beløb.

Kan I imødekomme særlige behov?

 

Ja, vi tilbyder skræddersyede løsninger for vegetarer, veganere, glutenallergikere eller laktoseallergikere. Kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål eller særlige kostbehov.

Hvordan kan jeg betale?

 

Betalingen skal ske forud, hvis levering ønskes. Hvis du afhenter selv, afregnes der på afhentningsdagen. Ved afhentning betaler du i selve butikken – du kan betale med kort, kontant eller MobilePay. Ved levering skal du betale med faktura inden leveringsdagen.

 

Vi tager blandt andet også imod EAN-betaling, som bruges til offentlige institutioner, såsom skoler og kommuner. Det er en faktura-betaling, som tilknyttes dit EAN-nummer på 13 cifre.

Levering og afhentning

 

Vi tilbyder levering til hele Sjælland – alle ugens dage. Du kan også hente maden i vores køkken på Nørrebro. Hvis du vil hente hos os, kan afhentningen ske vores SMAG Catering adresse på Fælledvej 25, 2200 København N i tidsrummet 10.00-20.00.

 

Levering koster fra 250,- i København. Vi leverer på hele Sjælland til meromkostning.

 

Hvis vi leverer det i bestilte kasser, skal kasserne leveres tilbage inden for 5 hverdage til SMAG Catering – vores adresse på Fælledvej 25, 2200 Kbh. N.