Vegansk catering | Sund catering – Ud af huset | SMAG
24181
page-template-default,page,page-id-24181,page-child,parent-pageid-23905,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Vegansk catering – sund mad ud af huset

Vores plantebaserede catering byder på en bred vifte af velsmagende og nærende retter, der vil glæde både veganere og ikke-veganere. Fra farverige salater og smagfulde hovedretter til puréer og plantebaserede frikadeller, kan du være sikker på, at vi hos SMAG leverer en oplevelse ud over det sædvanlige.

Kontakt os på mail eller telefon og bestil vegansk catering i dag
DOWNLOAD VORES APP

VEGANSK MENU

BLAND-SELV MENU

 

Bland selv salater som tilbehør til din salatbuffet.

 

Vælg 4 forskellige lækre sæsonbestemte salater.

Vælg 2 valgfrie toppings.

Hertil følger; Grove flutes.

 

99,- pr. kuvert

 

 

SALATMENU #1

 

Vælg 4 forskellige lækre sæsonbestemte salater.

 

Hertil følger;

Hjemmelavede svampefrikadeller

Ærtepuré.

Rødbedehummus.

Grove flutes.

 

139,- pr. kuvert

Lækker vegansk catering, der smager himmelsk

Plantebaseret mad behøver ikke være kedelig. Vi er passionerede om at skabe retter, der ikke bare er plantebaserede, men også er fulde af smag og variation. Hos SMAG finder du altså vegansk catering der ikke bare imødekommer dine behov, men også overgår dine forventninger.

 

Vi lægger vægt på at bruge friske og sæsonbestemte råvarer for at sikre en ekstraordinær smagsoplevelse – nøje udvalgt for at skabe retter, der både er sunde og af høj kvalitet.

 

Oplev glæden ved vegansk catering med SMAG – hvor hver bid er en hyldest til plantebaseret livsstil.

 

SMAG er mere end bare en cateringvirksomhed, det er en familiedrevet virksomhed, der lægger kærlighed og opmærksomhed i hver eneste ret, vi laver. Vi er stolte af vores rødder og glæder os til at dele vores passion for sund catering med dig. 

BESTIL DIN MENU HER JULI
BESTIL DIN MENU HER JUNI

Catering til alle behov og præferencer

Hos SMAG, kan vi skræddersy menuer og catering alt efter dine – og dine gæsters – behov. Vores veganske catering er alsidig og passer til enhver begivenhed – om det er et bryllup, en firmabegivenhed, reception, konfirmation, barnedåb eller fødselsdag. 

 

Ud over vores plantebaserede menuer, har vi også glutenfri og laktosefri alternativer — Så kan alle være med. Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål eller særlige kostbehov.

Hvordan bestiller jeg catering hos jer?

 

Det er simpelt at bestille catering hos SMAG via vores bestillingsformular. Vælg din foretrukne menu, angiv antallet af gæster og vælg leveringsdato.

 

Eller download vores “SMAG” app og bestil under butikken “catering”.

 

Andet information til din bestilling:

 

  • Min. antal ved bestilling af catering er 10 kuverter
  • Bestilling skal ske senest 2 arbejdsdage inden selve dagen, hvor maden ønskes.
  • Alle menuer er anrettet i serveringsklar engangsemballage ved levering/afhentning.
  • Hvis du vil afbestille inden for 3 dage for udførelsesdatoen, vil du blive opkrævet for 100% af det aftalte beløb.

Kan I imødekomme særlige behov?

 

Ja, vi tilbyder skræddersyede løsninger for vegetarer, veganere, glutenallergikere eller laktoseallergikere. Kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål eller særlige kostbehov.

Hvordan kan jeg betale?

 

Betalingen skal ske forud, hvis levering ønskes. Hvis du afhenter selv, afregnes der på afhentningsdagen. Ved afhentning betaler du i selve butikken – du kan betale med kort, kontant eller MobilePay. Ved levering skal du betale med faktura inden leveringsdagen.

 

Vi tager blandt andet også imod EAN-betaling, som bruges til offentlige institutioner, såsom skoler og kommuner. Det er en faktura-betaling, som tilknyttes dit EAN-nummer på 13 cifre.

Levering og afhentning

 

Vi tilbyder levering til hele Sjælland – alle ugens dage. Du kan også hente maden i vores køkken på Nørrebro. Hvis du vil hente hos os, kan afhentningen ske vores SMAG Catering adresse på Fælledvej 25, 2200 København N i tidsrummet 10.00-20.00.

 

Levering koster fra 250,- i København. Vi leverer på hele Sjælland til meromkostning.

 

Hvis vi leverer det i bestilte kasser, skal kasserne leveres tilbage inden for 5 hverdage til SMAG Catering – vores adresse på Fælledvej 25, 2200 Kbh. N.