Mad til konfirmation | Sund mad – ud af huset | SMAG
24173
page-template-default,page,page-id-24173,page-child,parent-pageid-23905,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Mad til bryllup – sund mad ud af huset

På den store dag, hvor kærligheden fejres og minder bliver skabt, er maden også en vigtig del af oplevelsen. Hos SMAG stræber vi efter at kombinere god smag og næring og levere en farverig spiseoplevelse, der står i perfekt harmoni med den store dag.

 

Glem bekymringerne om forberedelse af mad og lad os tage os af det. Kontakt os i dag og lad os stå for maden til jeres bryllup.

Kontakt os på mail eller telefon og bestil en skræddersyet madoplevelse til brylluppet i dag
DOWNLOAD VORES APP

MENU TIL BRYllUP

Hummus med stegte kikærter i Ras el Hanout toppet med granatæble, pinjekerner og persille.

Glaseret gulerødder med citron og timian.

Falafler med sesam og grønkål. 

Falafler med valnødder og feta. 

Labneh med feta, olivenolie og sumak. 

Perle couscous med persille, rødløg, agurk, tomat og toppet med feta.

Rødbedesalat med gedeost og spinat toppet med mandler.

Kartoffelsalat med tahincreme, grønne bønner, grønkål og sesam.

Grillede søde kartofler med granatæble, granatæble sirup, hasselnødder og persille.

Fladbrød med sesam.

Chili pesto

 

ELLER

 

Varm ratatouille med rosmarin.

Varm gratinerede pasta i svampesovs, toppet med vesterhavsost
Svampe frikadeller.

Tomatsalat med mozzarella, oliven, spinat, olivenolie, toppet med frisk basilikum.

Kartoffelsalat med grønkål og krydderurtemayo
Melonsalat med feta og persille.

Krydderurtepesto.

Tomat tapanade.

Friskbagt foccacia brød.

 

 

Bemærk at ovenstående menuer blot er eksempler på, hvordan en bryllupsmenu kan se ud. Vi laver menuerne efter jeres specifikke ønsker, så kontakt os og få sammensat den perfekte menu til brylluppet.

Sund, farverig og lækker mad til bryllup

Hos SMAG kombinerer vi sæson og smag, så du er sikker på, at du og dine bryllupsgæster kan nyde både sunde og velsmagende retter. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af de råvarer og ingredienser, vi anvender, og det afspejles i resultatet.

 

Alle vores retter og salater er lavet fra bunden i vores køkken på Nørrebro af friske, sæsonbestemt ingredienser, og på den måde sikrer vi den bedst mulige smagsoplevelse til jeres bryllup.

BESTIL DIN MENU HER

Catering til dit bryllup – tilpas dine behov

Vi forstår, at bryllupsfester ofte har gæster med forskellige behov og restriktioner i forhold til kosten. Derfor tilbyder vi et udvalg af veganske, vegetariske, glutenfri og laktosefri alternativer, så alle kan deltage i festlighederne – uden de behøver at gå på kompromis med den gode smag.

 

Hos SMAG finder I en bred vifte af valgmuligheder, der sikrer, at alle kan finde noget, de elsker. Blandt vores lækre cateringmenuer finder du salatmenu, grillmenu eller bland-selv menu. Du kan også finde børnemenu, så de mindste gæster også bliver tilgodeset. Få en oversigt over, hvad de forskellige catering menuer indeholder. Alle menuerne er perfekte som buffeter til alle slags selskaber.

 

Du kan vælge mellem vores faste menuer – eller sammensætte din egen favorit-kombination af vores farverige salater og andre specialiteter.

 

SMAG er mere end bare en cateringvirksomhed, det er en familiedrevet virksomhed, der lægger kærlighed og opmærksomhed i hver eneste ret, vi laver. Vi er stolte af vores rødder og glæder os til at dele vores passion for sund catering med dig. 

Hvordan bestiller jeg catering hos jer?

 

Det er simpelt at bestille catering hos SMAG via vores bestillingsformular. Vælg din foretrukne menu, angiv antallet af gæster og vælg leveringsdato.

 

Eller download vores “SMAG” app og bestil under butikken “catering”.

 

Andet information til din bestilling:

 

  • Min. antal ved bestilling af catering er 10 kuverter
  • Bestilling skal ske senest 2 arbejdsdage inden selve dagen, hvor maden ønskes.
  • Alle menuer er anrettet i serveringsklar engangsemballage ved levering/afhentning.
  • Hvis du vil afbestille inden for 3 dage for udførelsesdatoen, vil du blive opkrævet for 100% af det aftalte beløb.

Kan I imødekomme særlige behov?

 

Ja, vi tilbyder skræddersyede løsninger for vegetarer, veganere, glutenallergikere eller laktoseallergikere. Kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål eller særlige kostbehov.

Hvordan kan jeg betale?

 

Betalingen skal ske forud, hvis levering ønskes. Hvis du afhenter selv, afregnes der på afhentningsdagen. Ved afhentning betaler du i selve butikken – du kan betale med kort, kontant eller MobilePay. Ved levering skal du betale med faktura inden leveringsdagen.

 

Vi tager blandt andet også imod EAN-betaling, som bruges til offentlige institutioner, såsom skoler og kommuner. Det er en faktura-betaling, som tilknyttes dit EAN-nummer på 13 cifre.

Levering og afhentning

 

Vi tilbyder levering til hele Sjælland – alle ugens dage. Du kan også hente maden i vores køkken på Nørrebro. Hvis du vil hente hos os, kan afhentningen ske vores SMAG Catering adresse på Fælledvej 25, 2200 København N i tidsrummet 10.00-20.00.

 

Levering koster fra 250,- i København. Vi leverer på hele Sjælland til meromkostning.

 

Hvis vi leverer det i bestilte kasser, skal kasserne leveres tilbage inden for 5 hverdage til SMAG Catering – vores adresse på Fælledvej 25, 2200 Kbh. N.