Vegetarisk catering | Sund mad ud af huset | SMAG
24158
page-template-default,page,page-id-24158,page-child,parent-pageid-23905,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Vegetarisk catering – sund mad ud af huset

Vi leverer velsmagende og sund vegetarisk mad. Retterne er rige på næringsstoffer og vitaminer, hvilket giver en sund balance til din kost og booster dit velvære.

Bestil SMAG til din næste begivenhed, og lad os forkæle dig og dine gæster med vores vegetariske catering.

Kontakt os på mail eller telefon og bestil vegetarisk catering i dag
DOWNLOAD VORES APP

VEGETARISK MENU

BLAND-SELV MENU

 

Bland selv salater som tilbehør til din salatbuffet.

 

Vælg 4 forskellige lækre sæsonbestemte salater.

Vælg 2 valgfrie toppings.

Hertil følger; Grove flutes.

 

99,- pr. kuvert

 

 

SALATMENU #1

 

Vælg 4 forskellige lækre sæsonbestemte salater.

 

Hertil følger;

Hjemmelavede majs falafler.

Ærtepuré.

Rødbedehummus.

Grove flutes.

 

139,- pr. kuvert

 

Smagfuld vegetarisk catering med de bedste ingredienser

Hos SMAG forstår vi vigtigheden af at tilbyde ikke kun friske og velsmagende, men også sunde alternativer til dine gæster.

 

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores ingredienser. Det afspejles også i vores valg af råvarer. Vi sikrer, at ingredienserne er friske og sæsonbestemte. Hos SMAG får du farverige, næringsfulde og smagfulde salater lavet fra bunden i vores lokale køkken på Nørrebro.

 

En misforståelse om vegetarisk catering er en begrænset menu. Tværtimod byder vores vegetariske catering på en bred vifte af retter. Fra udsøgte salater, puréer og falafler til vegetarsandwiches, månedens suppe og andre varme retter. Alle retterne er fulde af smag og vitaminer og udskiftes med sæsonen.

 

SMAG er mere end bare en cateringvirksomhed, det er en familiedrevet virksomhed, der lægger kærlighed og opmærksomhed i hver eneste ret, vi laver. Vi er stolte af vores rødder og glæder os til at dele vores passion for sund catering med dig. 

BESTIL DIN MENU HER MAj
BESTIL DIN MENU HER JUNI

Vegetarisk catering til hverdag og fest

Skab mindeværdige øjeblikke ved dine arrangementer med vores vegetariske buffeter. Vi skaber kunstværker af farver og smag, der ikke kun tilfredsstiller sulten – men også imponerer dine gæster.

 

Vi forstår, at hver begivenhed er unik, og vores catering tager højde for det. Derfor kan du også skræddersy en vegetarisk menu, der passer perfekt til dine – og dine gæsters – behov. Du kan dog også vælge mellem vores faste menuer.

 

Vores vegetariske catering er alsidig og passer til enhver begivenhed – om det er et bryllup, et firmaevent, reception, konfirmation, barnedåb eller fødselsdag.

 

Ud over plantebaserede menuer, har vi også glutenfri og laktosefri alternativer — Så kan alle være med. Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål eller særlige kostbehov.

Hvordan bestiller jeg catering hos jer?

 

Det er simpelt at bestille catering hos SMAG via vores bestillingsformular. Vælg din foretrukne menu, angiv antallet af gæster og vælg leveringsdato.

 

Eller download vores “SMAG” app og bestil under butikken “catering”.

 

Andet information til din bestilling:

 

  • Min. antal ved bestilling af catering er 10 kuverter
  • Bestilling skal ske senest 2 arbejdsdage inden selve dagen, hvor maden ønskes.
  • Alle menuer er anrettet i serveringsklar engangsemballage ved levering/afhentning.
  • Hvis du vil afbestille inden for 3 dage for udførelsesdatoen, vil du blive opkrævet for 100% af det aftalte beløb.

Kan I imødekomme særlige behov?

 

Ja, vi tilbyder skræddersyede løsninger for vegetarer, veganere, glutenallergikere eller laktoseallergikere. Kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål eller særlige kostbehov.

Hvordan kan jeg betale?

 

Betalingen skal ske forud, hvis levering ønskes. Hvis du afhenter selv, afregnes der på afhentningsdagen. Ved afhentning betaler du i selve butikken – du kan betale med kort, kontant eller MobilePay. Ved levering skal du betale med faktura inden leveringsdagen.

 

Vi tager blandt andet også imod EAN-betaling, som bruges til offentlige institutioner, såsom skoler og kommuner. Det er en faktura-betaling, som tilknyttes dit EAN-nummer på 13 cifre.

Levering og afhentning

 

Vi tilbyder levering til hele Sjælland – alle ugens dage. Du kan også hente maden i vores køkken på Nørrebro. Hvis du vil hente hos os, kan afhentningen ske vores SMAG Catering adresse på Fælledvej 25, 2200 København N i tidsrummet 10.00-20.00.

 

Levering koster fra 250,- i København. Vi leverer på hele Sjælland til meromkostning.

 

Hvis vi leverer det i bestilte kasser, skal kasserne leveres tilbage inden for 5 hverdage til SMAG Catering – vores adresse på Fælledvej 25, 2200 Kbh. N.