Bland-selv menu til catering | Sund og farverig salatmenu – SMAG
23923
page-template-default,page,page-id-23923,page-child,parent-pageid-23905,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

BLAND-SELV MENU

Hos SMAG giver vi dig friheden til at sammensætte din helt egen salatmenu som bland-selv menu – der garanteret vil imponere og mætte dine gæster. Vores bland-selv menu er ikke et fuldt måltid, men er tilbehør.

GÅ TIL VORES BESTILLINGSFORMULAR MAJ
GÅ TIL VORES BESTILLINGSFORMULAR JUNI
DOWNLOAD VORES APP

BLAND-SELV MENU

Bland selv salater som tilbehør til din salatbuffet.

 

Vælg 4 forskellige lækre sæsonbestemte salater.
Vælg 2 valgfrie toppings.
Hertil følger; Grove flutes.

 

99,- pr. kuvert

Bland-selv menu med sprøde og farverige salater

Hos SMAG tror vi på, at sundhed, næring og smag sagtens kan gå hånd i hånd. Og det er også med det udgangspunkt vi sammensætter vores salatmenuer.

 

Med vores bland-selv buffet, får du muligheden for at vælge mellem 4 lækre sæsonbestemte salater og tilføje 2 valgfrie toppings – for at skabe den perfekte salatmenu. Vi sørger for, at der altid er noget for enhver smag. Som prikken over i’et inkluderer vi velsmagende grove flutes.

 

Du og dine gæster kan også vælge mellem en række toppings såsom chilipesto, rødbedehummus eller ærtepuré. Disse toppings varierer efter sæson.

BESTIL DIN MENU HER MAJBESTIL DIN MENU HER JUNI

Fokus på sæsonens råvarer

Alle vores salater er fyldt med friske sæsonbestemte ingredienser, der emmer af smag og næring. Vi brænder for at levere frisk, sund mad af høj kvalitet – lavet fra bunden, hver dag.

 

Som familiedrevet virksomhed, har vi en fælles passion for at bidrage til en sundere hverdag og fest for dig og dine gæster.

Så uanset om du planlægger den helt store fest, et firmaarrangement eller en intim sammenkomst mellem venner og familie, er vores bland-selv menu det ideelle valg. Du kan også vælge mellem vores faste menuer, som vi har skabt med omhu.

 

Ud over vores bland-selv menuen har vi nemlig også også grillmenu, vores salatmenuer – og børnemenu til de mindste. Læs også mere om vores catering i København.

Hvordan bestiller jeg catering hos jer?

 

Det er simpelt at bestille catering hos SMAG via vores bestillingsformular. Vælg din foretrukne menu, angiv antallet af gæster og vælg leveringsdato.

 

Eller download vores “SMAG” app og bestil under butikken “catering”.

 

Andet information til din bestilling:

 

  • Min. antal ved bestilling af catering er 10 kuverter
  • Bestilling skal ske senest 2 arbejdsdage inden selve dagen, hvor maden ønskes.
  • Alle menuer er anrettet i serveringsklar engangsemballage ved levering/afhentning.
  • Hvis du vil afbestille inden for 3 dage for udførelsesdatoen, vil du blive opkrævet for 100% af det aftalte beløb.

Kan I imødekomme særlige behov?

 

Ja, vi tilbyder skræddersyede løsninger for vegetarer, veganere, glutenallergikere eller laktoseallergikere. Kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål eller særlige kostbehov.

Hvordan kan jeg betale?

 

Betalingen skal ske forud, hvis levering ønskes. Hvis du afhenter selv, afregnes der på afhentningsdagen. Ved afhentning betaler du i selve butikken – du kan betale med kort, kontant eller MobilePay. Ved levering skal du betale med faktura inden leveringsdagen.

 

Vi tager blandt andet også imod EAN-betaling, som bruges til offentlige institutioner, såsom skoler og kommuner. Det er en faktura-betaling, som tilknyttes dit EAN-nummer på 13 cifre.

Levering og afhentning

 

Vi tilbyder levering til hele Sjælland – alle ugens dage. Du kan også hente maden i vores køkken på Nørrebro. Hvis du vil hente hos os, kan afhentningen ske vores SMAG Catering adresse på Fælledvej 25, 2200 København N i tidsrummet 10.00-20.00.

 

Levering koster fra 250,- i København. Vi leverer på hele Sjælland til meromkostning.

 

Hvis vi leverer det i bestilte kasser, skal kasserne leveres tilbage inden for 5 hverdage til SMAG Catering – vores adresse på Fælledvej 25, 2200 Kbh. N.