Børnemenu til catering | Sunde og farverige salater – SMAG
23925
page-template-default,page,page-id-23925,page-child,parent-pageid-23905,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

BØRNEMENU

Vores børnemenu er omhyggeligt sammensat med fokus på næringsrige og velsmagende oplevelser for de små.

GÅ TIL VORES BESTILLINGSFORMULAR MAJ
GÅ TIL VORES BESTILLINGSFORMULAR APRIL
DOWNLOAD VORES APP

BØRNEMENU

Menuen består af:
Kyllingespyd.
Sæsonens grønt i stave.
Pasta penne.
Sød kartoffel puré.
Hertil følger; Grove flutes.

 

69,- pr. kuvert

Børnemenu med sunde favoritter

Vi går op i at skabe menuer, der viser børnene, at sund mad ikke nødvendigvis er kedelig mad. Ingredienserne er friske og i sæson.

 

Alle vores salater er fyldt med friske sæsonbestemte ingredienser, der emmer af smag og næring. Vi brænder for at levere frisk, sund mad af høj kvalitet – lavet fra bunden, hver dag.
Som familiedrevet virksomhed, har vi en fælles passion for at bidrage til en sundere hverdag og fest for dig og dine gæster.

 

Udover vores børnemenu tilbyder SMAG en bred vifte af andre cateringmuligheder, som kan tilpasses ethvert arrangement – om det er børnefødselsdag eller familiefest. Lad os hjælpe med at gøre dine arrangementer til en festlig lejlighed med lækker og sund mad, alle vil elske.

 

Vores cateringmuligheder inkluderer:
Salatmenuer
Grill menu
Bland-selv menu

Der er også mulighed for at sammensætte dig egen menu fra vores farverige udvalg af salater og specialiteter. Læs mere om catering i København fra SMAG.

BESTIL DIN MENU HER MAJ
BESTIL DIN MENU HER APRIL

Hvordan bestiller jeg catering hos jer?

 

Det er simpelt at bestille catering hos SMAG via vores bestillingsformular. Vælg din foretrukne menu, angiv antallet af gæster og vælg leveringsdato.

 

Eller download vores “SMAG” app og bestil under butikken “catering”.

 

Andet information til din bestilling:

 

  • Min. antal ved bestilling af catering er 10 kuverter
  • Bestilling skal ske senest 2 arbejdsdage inden selve dagen, hvor maden ønskes.
  • Alle menuer er anrettet i serveringsklar engangsemballage ved levering/afhentning.
  • Hvis du vil afbestille inden for 3 dage for udførelsesdatoen, vil du blive opkrævet for 100% af det aftalte beløb.

Kan I imødekomme særlige behov?

 

Ja, vi tilbyder skræddersyede løsninger for vegetarer, veganere, glutenallergikere eller laktoseallergikere. Kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål eller særlige kostbehov.

Hvordan kan jeg betale?

 

Betalingen skal ske forud, hvis levering ønskes. Hvis du afhenter selv, afregnes der på afhentningsdagen. Ved afhentning betaler du i selve butikken – du kan betale med kort, kontant eller MobilePay. Ved levering skal du betale med faktura inden leveringsdagen.

 

Vi tager blandt andet også imod EAN-betaling, som bruges til offentlige institutioner, såsom skoler og kommuner. Det er en faktura-betaling, som tilknyttes dit EAN-nummer på 13 cifre.

Levering og afhentning

 

Vi tilbyder levering til hele Sjælland – alle ugens dage. Du kan også hente maden i vores køkken på Nørrebro. Hvis du vil hente hos os, kan afhentningen ske vores SMAG Catering adresse på Fælledvej 25, 2200 København N i tidsrummet 10.00-20.00.

 

Levering koster fra 250,- i København. Vi leverer på hele Sjælland til meromkostning.

 

Hvis vi leverer det i bestilte kasser, skal kasserne leveres tilbage inden for 5 hverdage til SMAG Catering – vores adresse på Fælledvej 25, 2200 Kbh. N.