Om SMAG - Smag
Sund på den velsmagende måde - Hos SMAG brænder vi for at servere sund sæsonbestemt mad til alle vores gæster og derved bidrage til en sundere hverdag.
Om smag, sund catering københavn,
21288
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21288,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

OM SMAG

SUNDT – PÅ DEN

VELSMAGENDE MÅDE!

Vi brænder for at servere frisk sund mad, lavet fra bunden, hver dag og af høj kvalitet på sæsonbestemte råvarer. Vi stræber efter at bidrage til en sundere hverdag.

SMAG er et sundt køkken, der forhandler højkvalitets take-away, catering og convenience food – lige til at tage med på farten eller med hjem. Køb en aftenret og en salat hertil, lige til at færdiggøre som måltid sammen med dine derhjemme og nyd nærværet. Imens du handler til din aftensmad, kan du her købe en næringsrig sandwich til frokosten – nyd fx maden udenfor i torvehallernes pulserende omgivelser eller tag frokosten med på din vej.

VISION

Vores vision er at inspirere og vække interesse for at smage nyt og spise grønnere. Samtidig ønsker vi, at mennesker der vil leve sundere og mere i balance, tilvælger vores nemme, grønne og næringsrige kvalitetsmad. Vores vision er at efterlade et minimalt klimaaftryk på kloden som muligt ved en stærk og bæredygtig strategi.

MISSION

Vores mission er at skabe sund og næringsrig mad med en stærk visuel identitet hvor bæredygtighed også er i fokus. Hos SMAG vil vi gøre det nemt at være sund og i balance, så du med god samvittighed kan nyde livet, dine nærmeste og være til stede lige her og nu.

REFERENCER

JEANETTE OTTESEN,

ELITE SVØMMER

 

 

Som elitesvømmer på højeste internationale niveau, er min kost ekstrem vigtig. Derfor er SMAG for mig det perfekte madvalg. Her tilbydes sunde salater med tyngde og massere af smag, og samtidigt kan jeg få en lækker sandwich. I weekenden har jeg altid været glad for at spise burger, og her er det lækkert, at jeg kan få en sund og smagfuld burger – ganske enkelt verdensklasse.

HENRIK THEM,

DANMARKS HURTIGSTE MARATHONLØBER


SMAG’s valg af gode råvarer, giver mig optimale betingelser på at skabe bedst mulige resultater. Siden jeg startede med at spise hos Smag, har jeg på egen krop oplevet, hvor vigtigt det er at spise sundt. Nu kan jeg træne mere end nogensiden før, og jeg har sluppet for de store skade afbrydelser. I min verden er kun det bedste godt nok, derfor spiser jeg hos SMAG.