Smag | Sund catering hos SMAG
Catering hos SMAG - Vælg imellem vores faste menuer eller sammensæt selv blandt vores mange lækre salater og specialiteter. SMAG forvandler sæsonens friskeste råvarer til lækre menuer til dig som vil det bedste for dine gæster.
Catering, sund catering,
22275
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22275,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

FROKOSTORDNING

Rammerne omkring frokosten på en arbejdsplads skal prioriteres højt. Således vil arbejdsvilkårene for medarbejderne let kunne forbedres ved at optimere den daglige frokost. Frokosten skal ernæringsmæssigt være sammensat så medarbejdernes daglige vitamin – og næringsindtag tilgodeses og forbedres.

 

Resultatet vil være mere oplagte og produktive medarbejdere, færre sygedage og i sidste ende et bedre slutresultat for hele arbejdspladsen.

 

SMAG’s kald er at tilbyde sund og ernæringskorrekt frokost til arbejdspladser og deres medarbejdere. Målet er at skabe rolige rammer omkring medarbejdernes frokostmåltid, samt gennem selve den ernæringsmæssige og smagfulde frokost, at styrke og forbedre deres sundhedstilstand samt bibringe en øget følelse af velvære hos den enkelte medarbejder.

 

SMAG er et madhus med kombineret catering, frokostordning og take-away. Vores tilgang til den daglige drift stammer fra vores baggrund som professionsbachelorer i sundhed og ernæring med en specialegrad i Human Ernæring. Vi er herigennem uddannede i at sammensætte måltider, som rent ernæringsmæssigt set, lever op til de officielle anbefalinger samtidigt med at være lækre og indbydende. Desuden er vi trænet i at give grundige kostvejledning samt at coache mod sundere livsstile.

MADEN

Selve frokosten SMAG bringer til jer, er på alle områder udarbejdet og tilberedt med størst tænkelig omtanke.

 

Vi sammensætter altid vores menukort ud fra årstidens friskeste råvarer og sørger for løbende variation i selve menuen.

Køkkenet er internationalt og sundt og maden følger dette. Det eneste der ikke varierer, er vores kostprincipper.

 

Ved at følge disse kostprincipper i sammensætningen af et frokostmåltid sikres det, at hver enkelt medarbejder hver dag indtager den anbefalede mængde af henholdsvis vitaminer, kulhydrater, protein samt det sunde umættede fedt. Dette er kilden, til at krop og hjerne fungerer optimalt, hvilket igen hænger tæt sammen med evnen til at yde et godt stykke arbejde.

MENU

 

Frokostmenuen skifter uge for uge og byder på nye variationer hver dag.

Vi gør en dyd i at holde tæt kontakt med vores frokostkunder og er meget åbne

for særlige ønsker og behov fra deres side.

 

En ugemenu kan f.eks. se således ud;

 

 

MANDAG

  • Sprængt svinemørbrad vendt I urtecrumble

  • Kartoffelsalat med ristet bacon, purløg, radiser og sennepsdressing

  • Rødkål vendt med valnødder, rødløg, feta, persille og tranebær

  • Tomatsalat med agurk, lollo rosa og peberfrugt

  • Hvedekerner med grillet knoldselleri og kørvel

  • Rødbedecreme

  • Grove flutes og softkernerugbrød

 

 

 

TIRSDAG

  • Kødboller i tomatsauce med frisk basilikum og parmesan

  • Pastasalat med rucola, semi-dried tomater og artiskokker

  • Feldsalat vendt med grillet squash, blåost og fennikel

  • Tomattapenade

  • Grove flutes og softkernerugbrød

 

 

ONSDAG

  • Soya -og ingefær marineret andebryst

  • Ægnudler vendt i misodressing med ristet sesam, mynte og syltede gulerødder

  • Grillede østershatte med feldsalat og bønnespirer

  • Spidskål vendt i peanutbuttercreme med jordnødder og sukkerærter

  • Grillet kartoffelsalat med stegte babyauberginer, peberfrugt, cashewnødder og ingefær

  • Puré på søde kartofler

  • Grove flutes og softkernerugbrød

 

 

TORSDAG

  • Oksekebab med tahin

  • Bulgursalat med pinjekerner, abrikoser og frisk mynte

  • Tomatsalat med squash, spinat og kinaradise

  • Hvidkål med sharonfrugt, forårsløg og persille

  • Råkost med sorte oliven, chili, feta og porre

  • Gulerodstzaziki med mynte

  • Grove flutes og softkernerugbrød

 

 

FREDAG

  • Dampet østersølaks med rugbrødscroutoner og radiser

  • Linsesalat med bagte rødløg og gulerødder

  • Dampet quinoa vendt med estragon, blomkål og citron

  • Blancheret romanescokål vendt med hjertesalat og tørret solbær

  • Knoldselleri råkost med ristet sesam, sennep, honning og frisk dild

  • Svampecreme

  • Grove flutes og softkernerugbrød

DET PRAKTISKE

Er i over 15 medarbejdere og er jeres arbejdsplads beliggende i Kbh. N. Ø. K. V. eller S., bringer SMAG hver dag frokostmåltidet til jeres dør og sørger derved for, at I på arbejdspladsen blot skal sætte jer til bords til frokosten. Vi sætter frokostbuffeten flot op og henter dagen derpå vores fade igen. Det eneste I selv skal sørge for, er at rydde af bordet. Har I ellers specielle ønsker til logistikken og leveringen vil vi altid være jer behjælpelige med en løsning.

TILMELDNING OG PRIS

Ønsker I på jeres arbejdsplads at tilmelde jer vores frokostordning, kræver det kun, at I kontakter os og fremligger jeres bestilling senest 14 dage inden start. Derefter vil i hver af ugens 5 arbejdsdage modtage jeres frokost bestilling mellem 11.00 og 12.00 eller efter aftale. Prisen for alt dette er 50 kr. ex. moms pr. kuvert. Skal I holde reception, møde eller lign., vil vi ligeledes kunne står for sund catering til dette og tilbyde jer favorable priser.

FRADRAGSBERETTIGET

Jeres virksomhed har fuldt fradrag for hele udgiften inklusiv moms til frokostordningen i skatteregnskabet, hvis det er en medarbejder der spiser maden. Der er fuldt fradrag for hele udgiften inklusiv moms i skatteregnskabet, uanset om maden serveres til frokost, eller i forbindelse med overarbejde. Som medarbejder skal du beskattes, hvis din arbejdsgiver tilbyder dig gratis frokost. Beløbet, som du skal betale skat af er kr. 35,00 pr. dag. Hvis du selv betaler en del af frokosten, kan du slippe for at betale skat af din frokostordning. SKAT har fastsat et minimumsbeløb på kr. 15,00 pr. måltid, hvis det er uden drikkevarer, og kr. 20,00 pr. måltid, hvis det er med drikkevarer.

KONTAKT TIL SMAG VEDR. FROKOSTORDNING

Mads Persson

Tlf.: 27 20 90 81

mp@smagnu.dk