Smag | Ugens sunde ret hos SMAG
Ugens ret serveres hver dag hos SMAG.
sund frokost, smag, ugens ret
21295
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21295,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

UGENS RET

Ugens ret serveres hver dag fra kl. 17-21,

dog ikke i Torvehallerne.

Ugens ret: 80,-
Dessert: 39,-
Ugens ret + Dessert: 100,-

02/01 – 07/01

Bagt kyllingefilet i hvidvinssauce med bagte svampe, blommetomater og grønkål. Hertil dampet grov bulgur.

 

08/01 – 14/01

Lakselasagne med hytteost, spinat og rodfrugter.

 

15/01 – 21/01

Boef Stroganoff med ristede svampe, perleløg og peberfugt. Hertil små stegte kartofler med kørvel.

 

22/01 – 28/01

Poule au vin med bagte løg, svampe og persille. Hertil brune ris.

 

 

VEGANER ONSDAG

 

10/01

Hvide bønner i tomatsauce med bagte auberginer, peberfrugt og grønkål. Hertil små stegte kartofler.

 

17/01

Bagt græskar i rød karry med bagte auberginer og broccoli. Hertil brune ris.

 

24/01

Indisk daal med frisk gurkemeje, blomkål og romanesco. Hertil dampet quinoa.

 

31/01

Hestebønner i rød karry med kokosmælk, broccoli og søde kartofler. Hertil brune ris.

 

DESSERT

 

Januar – Blåbær cheesecake.

 

Februar – Æblekage med mascarponecreme.