Smag | Ugens sunde ret hos SMAG
Ugens ret serveres hver dag hos SMAG.
sund frokost, smag, ugens ret
21295
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21295,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

UGENS RET

Ugens ret serveres hver dag fra kl. 17-21,

dog ikke i Torvehallerne.

Ugens ret: 80,-
Dessert: 39,-
Ugens ret + Dessert: 100,-

30/4 – 6/5

Bagte kyllingebryst i hvidvinssauce med spinat, blommetomater, svampe og grønne asparges. Hertil dampet grov bulgur.

 

7/5 – 13/5

Kylling hjemmelavet rød karry med kokosmælk. Hertil brune ris.

 

14/5 – 20/5

Bagt kyllingefilet i hvisvinssauce med østershatte, blommetomater og grønne asparges. Hertil dampet grov bulgur.

 

21/5 – 27/5

Boller i karry. Hertil blancheret broccoli og brune ris.

 

28/5 – 3/6

Chili con carne. Hertil skyr og rød quinoa.

 

4/6 – 10/6

Spaghetti Bolognese. Hertil frisk pasta med parmesan.

 

11/6 – 17/6

Kyllingefrikassé med grønne ærter, nye gulerødder og grønne asparges. Hertil små stegte kartofler med kørvel.

 

18/6 – 24/6

Oksetagine med bagte auberginer, gourgetter og kikærter. Hertil tzaziki og dampet grov bulgur.

 

25/6 – 1/7

Kylling i hjemmelavet rød karry med frisk rød peber og grønne bønner. Hertil brune ris.

 

VEGANER ONSDAG

 

2/5

Kikærter i kokosmælk med kartofler, spinat og cherrytomater. Hertil dampet grov bulgur.

 

9/5

Vegansk bagt græskar i hjemmelavet rød karry med kokosmælk og grønne bønner.

Hertil brune ris.

 

16/5

Chili sin carne. Hertril brune ris.

 

23/5

Bagte græskar i hjemmelavet rød karry med kokosmælk og broccoli. Hertil dampet quinoa.

 

30/5

Bagte auberginer i tomatsauce med hvide hestebønner. Hertil brune ris.

 

6/6

Indisk daal med gule flækærter, bagte squash og frisk mynte. Hertil dampet quinoa.

 

13/6

Vegansk bolognese. Hertil frisk pasta.

 

21/6

Kikærter i kokosmælk med kartofler, spinat og cherrytomater. Hertil dampet grov bulgur.

 

27/6

Hestebønner i tomatsauce med bagte auberginer og gourgetter. Hertil dampet quinoa.

 

DESSERT

 

April – Chokolademousse.

 

Maj – Rabarberkage med mascarponecreme og vanilje.