Smag | Ugens sunde ret hos SMAG
Ugens ret serveres hver dag hos SMAG.
sund frokost, smag, ugens ret
21295
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21295,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

UGENS RET

Ugens ret serveres hver dag fra kl. 17-21,

dog ikke i Torvehallerne.

Ugens ret: 80,-
Dessert: 39,-
Ugens ret + Dessert: 100,-

10/7 – 16/7

Spaghetti bolognese med frisk pasta og parmesan.

 

17/7 – 23/7

Boller klassisk karry med broccoli og blomkål. Hertil brune ris.

 

24/7 – 30/7

Laksefrikadeller med soltørret tomat, urter og porre. Hertil spidskålssalat samt fennikel remoulade.

 

31/7 – 6/8

Lasagne bolognese med fuldkornsplader, spinat og oksekød.

 

7/8 – 13/8

Oksekød i masamam karry med kartofler, rød peberfrugt og jordnødder. Hertil brune ris.

 

14/8 – 20/8

Bagt laksefilet. Hertil blomkålssalat og grøn ærtepuré.

 

21/8 – 27/8

Oksekødstagine med bagte gourgetter og auberginer. Hertil dampet grov bulgur og tzaziki.

 

28/8 – 3/9

Kyllingelasagne med fuldkornsplader, spinat, hytteost og søde kartofler.

 

4/9 – 10/9

Kalkun i hjemmelavet grøn karry med kokosmælk, broccoli og grønne bønner. Hertil brune ris.

 

VEGANER ONSDAG

 

Onsdag d. 19/7

Gule flækærter i tomatsauce med bagte auberginer, squash og mynte. Hertil brune ris.

 

Onsdag d. 26/7

Vegansk kokoscurry med kartofler, broccoli og thaibasilikum. Hertil brune ris.

 

Onsdag d. 2/8

Ratatouille med kikærter, bagte peberfrugter, gourgetter og auberginer. Hertil dampet quinoa.

 

Onsdag d. 9/8

Hestebønner i tomatsauce med bagte cherrytomater, grønne bønner og broccoli. Hertil brune ris.

 

 

DESSERT

 

Juli – Hindbærmousse med makroner og brombærpuré

 

August – Citron cheesecake med vanilje og brombær