Smag | Ugens sunde ret hos SMAG
Ugens ret serveres hver dag hos SMAG.
sund frokost, smag, ugens ret
21295
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21295,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

UGENS RET

Ugens ret serveres hver dag fra kl. 17-21,

dog ikke i Torvehallerne.

Ugens ret: 80,-
Dessert: 39,-
Ugens ret + Dessert: 100,-

27/11 – 3/12

Poule au vin med bagte løg, svampe og persille. Hertil brune ris.

 

4/12 – 10/12

Boller I karry med romanescokål. Hertil brune ris.

 

11/12 – 17/12

Lasagne bolognese med græskar og grønkål.

 

18/12 – 23/12

Chili con carne. Hertil skyr og brune ris.

 

8/1 – 14/1

Bagt kyllingefilet i hvidvinssauce med bagte svampe, blommetomater og grønkål. Hertil dampet grov bulgur.

 

15/1 – 21/1

Boef Stroganoff med ristede svampe, perleløg pg peberfugt. Hertil små stegte kartofler med kørvel.

 

22/1 – 28/1

Lakselasagne med hytteost, spinat og rodfrugter.

 

29/1 – 4/2

Poule au vin med bagte løg, svampe og persille. Hertil brune ris.

 

VEGANER ONSDAG

29/11

 

Hestebønner i rød karry med kokosmælk, broccoli og søde kartofler. Hertil brune ris.

 

13/12

Chili sin carne. Hertil brune ris.

 

20/12

Indisk tofu i tomatsauce med linser og grønne bønner. Hertil dampet quinoa.

 

4/1

Kikærteratatuille med avocadocreme. Hertil vilde ris.

 

11/1

Hvide bønner i tomatsauce med bagte auberginer, peberfrugt og grønkål. Hertil små stegte kartofler.

 

18/1

Bagt græskar i rød karry med bagte auberginer og broccoli. Hertil brune ris.

 

25/1

Indisk daal med frisk gurkemeje, blomkål og romanesco. Hertil dampet quinoa.

 

1/2

Hestebønner i rød karry med kokosmælk, broccoli og søde kartofler. Hertil brune ris.

 

DESSERT

 

November – Cheesecake med lime og bærkompot.

 

December – Ris a la mande med kirsebærsauce