Smag | Ugens sunde ret hos SMAG
Ugens ret serveres hver dag hos SMAG.
sund frokost, smag, ugens ret
21295
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21295,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

UGENS RET

Ugens ret serveres hver dag fra kl. 17-21,

dog ikke i Torvehallerne.

Ugens ret: 80,-
Dessert: 39,-
Ugens ret + Dessert: 100,-

19/3 – 25/3

Kylling i hvidvinssauce med bagte østershatte, blommetomater, spinat og græskar. Hertil dampet grov bulgur.

 

26/3 – 1/4

Chili con carne. Hertil brune ris.

 

2/4 – 8/4

Italienske kødboller i tomatsauce med bagte auberginer og basilikum. Hertil frisk pasta med parmesan.

 

9/4 – 15/4

Boller i karry. Hertil blancheret broccoli og brune ris.

 

16/4 – 22/4

Oksetagine med kikærter, auberginer, gourgetter og frisk mynte. Hertil tzaziki og dampet grov bulgur.

 

23/4 – 29/4

Lasagne bolognese med spinat, bagte græskar og cheddar.

 

30/4 – 6/5

Bagte kyllingebryst i hvidvinssauce med spinat, blommetomater, svampe og grønne asparges. Hertil dampet grov bulgur.

 

7/5 – 13/5

Kylling hjemmelavet rød karry med kokosmælk. Hertil brune ris.

 

VEGANER ONSDAG

 

28/3

Chili sin carne. Hertril brune ris.

 

4/4

Bagte græskar i hjemmelavet rød karry med kokosmælk og broccoli. Hertil dampet quinoa.

 

11/4

Bagte auberginer i tomatsauce med hvide hestebønner. Hertil brune ris.

 

18/4

Indisk daal med gule flækærter, bagte squash og frisk mynte. Hertil dampet quinoa.

 

25/4

Vegansk bolognese. Hertil frisk pasta.

 

2/5

Kikærter i kokosmælk med kartofler, spinat og cherrytomater. Hertil dampet grov bulgur.

 

DESSERT

 

Marts – Æblekage med mascarponecreme.

 

April – Chokolademousse.

 

Maj – Rabarberkage med mascarponecreme og vanilje.