Smag | Ugens sunde ret hos SMAG
Ugens ret serveres hver dag hos SMAG.
sund frokost, smag, ugens ret
21295
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21295,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

UGENS RET

Ugens ret serveres hver dag fra kl. 17-21,

dog ikke i Torvehallerne.

Ugens ret: 80,-
Dessert: 39,-
Ugens ret + Dessert: 100,-

12/6 – 18/6

‘Italiano’ kødboller med frisk basilikum og grillede auberginer. Hertil frisk pasta med parmesan.

 

19/6 – 25/6

Oksetagine med kikærter, abrikoser og fennikel. Hertil cous cous salat.

 

26/6 – 2/7

Frikadeller med rødbede opg peberrod. Hertil sommer-kartoffel salat.

 

3/7 – 9/7

Hvidvinsbraiseret kyllingebryst med bagte tomater, spinat og squash. hertil dampet grov bulgur.

 

10/7 – 16/7

Kalvefrikassé med grønne bønner, grønne asparges og gulerødder. hertil stegte små kartofler.

 

17/7 – 23/7

Boller klassisk karry med broccoli og blomkål. Hertil brune ris.

 

24/7 – 30/7

Laksefrikadeller med soltørret tomat, urter og porre. Hertil spidskålssalat samt fennikel remoulade.

 

31/7 – 6/8

Lasagne bolognese med fuldkornsplader, spinat og oksekød.

 

7/8 – 13/8

Oksekød i masamam karry med kartofler, rød peberfrugt og jordnødder. Hertil brune ris.

 

DESSERT

 

Juni – Chiayoghurt med honningristet havregryn, hindbærpuré og friske bær

 

Juli – Hindbærmousse med makroner og brombærpuré