Smag | Ugens sunde ret hos SMAG
Ugens ret serveres hver dag hos SMAG.
sund frokost, smag, ugens ret
21295
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21295,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

UGENS RET

Ugens ret serveres hver dag fra kl. 17-21,

dog ikke i Torvehallerne.

Ugens ret: 80,-
Dessert: 39,-
Ugens ret + Dessert: 100,-

4/9 – 10/9

Chili con carne. Hertil vilde ris og skyr.

 

11/9 – 17/9

Bagt kyllingefilet i hvidvinssauce med svampe, blommetomater og spinat. Hertil dampet grov bulgur.

 

18/9 – 24/9

Kyllingelasagne med hytteost, spinat og rodfrugter.

 

25/9 – 1/10

Boller i karry med blomkål og broccoli. Hertil brune ris

 

2/10 – 8/10

Spaghetti bolognese. Hertil frisk pasta med parmesan.

 

9/10 – 15/10

Oksekød i rød karry med kokosmælk, bambusskud, rød peber og grønne bønner. Hertil brune ris.

 

VEGANER ONSDAG

 

30/8

Indisk tofu i krydret sauce. Hertil dampet quinoa.

 

6/9

Chili sin carne. Hertil brune ris og grøn salat.

 

13/9

Hestebønner i rød karry med kokosmælk, broccoli og søde kartofler. Hertil brune ris.

 

20/9

Kikærte ratatuille med avocadocreme. Hertil vilde ris.

 

27/9

Indisk linsedal med frisk gurkemeje, blomkål og peberfrugt. Hertil dampet quinoa.

 

4/10

Hvide bønner i tomatsauce med bagte auberginer, squash og grønne bønner. Hertil stegte små kartofler.

 

11/10

Bagt græskar i hjemmelavet grøn karry med kokosmælk og broccoli. Hertil brune ris.

 

DESSERT

 

September – Tiramísu med mascarponecreme og ladyfingers

 

Oktober – Æblekage med vaniljecreme og makroner.