Smag | Ugens sunde ret hos SMAG
Ugens ret serveres hver dag hos SMAG.
sund frokost, smag, ugens ret
21295
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21295,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

UGENS RET

Ugens ret serveres hver dag fra kl. 17-21,

dog ikke i Torvehallerne.

Ugens ret: 80,-
Dessert: 39,-
Ugens ret + Dessert: 100,-

18/6 – 24/6

Oksetagine med bagte auberginer, gourgetter og kikærter. Hertil tzaziki og dampet grov bulgur.

 

25/6 – 1/7

Kylling i hjemmelavet rød karry med frisk rød peber og grønne bønner. Hertil brune ris.

 

2/7 – 8/7

Lasagne bolognese med hytteost og spinat.

 

9/7- 15/7

Bagt kyllingefilet i hvidvinssauce med spinat, bagte svampe og cherrytomater. Hertil dampet grov bulgur.

 

16/7 – 22/7

Boller i hjemmelavet gul karry. Hertil blancheret broccoli og brune ris.

 

23/7 – 29/7

Oksekøds tagine med kikærter, bagte auberginer, spinat opg sesam. Hertil dampet couscous.

 

30/7 – 5/8

Chili con carne. hertil brune ris og skyr.

 

6/8 – 12/8

Oksekød i hjemmelavet grøn karry med grønne bønner og rød peber. hertil brune ris.

 

VEGANER ONSDAG

 

21/6

Kikærter i kokosmælk med kartofler, spinat og cherrytomater. Hertil dampet grov bulgur.

 

27/6

Hestebønner i tomatsauce med bagte auberginer og gourgetter. Hertil dampet quinoa.