Ugens ret serveres hver dag fra kl. 17-21,
dog ikke i Torvehallerne.
Ugens ret: 80,-
Dessert: 39,-
Ugens ret + Dessert: 100,-
19/3 – 25/3
Kylling i hvidvinssauce med bagte østershatte, blommetomater, spinat og græskar. Hertil dampet grov bulgur.
26/3 – 1/4
Chili con carne. Hertil brune ris.
2/4 – 8/4
Italienske kødboller i tomatsauce med bagte auberginer og basilikum. Hertil frisk pasta med parmesan.
9/4 – 15/4
Boller i karry. Hertil blancheret broccoli og brune ris.
16/4 – 22/4
Oksetagine med kikærter, auberginer, gourgetter og frisk mynte. Hertil tzaziki og dampet grov bulgur.
23/4 – 29/4
Lasagne bolognese med spinat, bagte græskar og cheddar.
30/4 – 6/5
Bagte kyllingebryst i hvidvinssauce med spinat, blommetomater, svampe og grønne asparges. Hertil dampet grov bulgur.
7/5 – 13/5
Kylling hjemmelavet rød karry med kokosmælk. Hertil brune ris.
VEGANER ONSDAG
28/3
Chili sin carne. Hertril brune ris.
4/4
Bagte græskar i hjemmelavet rød karry med kokosmælk og broccoli. Hertil dampet quinoa.
11/4
Bagte auberginer i tomatsauce med hvide hestebønner. Hertil brune ris.
18/4
Indisk daal med gule flækærter, bagte squash og frisk mynte. Hertil dampet quinoa.
25/4
Vegansk bolognese. Hertil frisk pasta.
2/5
Kikærter i kokosmælk med kartofler, spinat og cherrytomater. Hertil dampet grov bulgur.
DESSERT
Marts – Æblekage med mascarponecreme.
April – Chokolademousse.
Maj – Rabarberkage med mascarponecreme og vanilje.