Smag | Ugens sunde ret hos SMAG
Ugens ret serveres hver dag hos SMAG.
sund frokost, smag, ugens ret
21295
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21295,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

UGENS RET

Ugens ret serveres hver dag fra kl. 17-21,

dog ikke i Torvehallerne.

Ugens ret: 80,-
Dessert: 39,-
Ugens ret + Dessert: 100,-

27/8 – 2/9

Lasagne bolognese med rodfrugter, mozzarella og cheddar.

 

3/9 – 9/9

Oksekøds tagine med gule flækærter, bagte auberginer og tomatsauce. Hertil dampet grov bulgur.

 

10/9 – 16/9

Boef Bourgogne med bagte rodfrugter og svampe. Hertil brune ris.

 

17/9 – 23/9

Kylling i hjemmelavet grøn karry med pak choy og rød peber. Hertil brune ris.

 

24/9 – 30/9

Spaghetti Bolognese. Hertil frisk pasta med parmesan.

 

1/10 – 7/10

Persisk oksegryde med bagte auberginer, gule flækærter og tomatsauce. Hertil dampet grov bulgur.

 

8/10 – 14/10

Klassisk boller i hjemmelavet gul karry. Hertil blancheret broccoli og brune ris.

 

15/10 – 21/10

Boef stroganoff med bagte svampe og grillede rodfrugter. Hertil små stegte kartofler.

 

22/10 – 28/10

Oksekød i kokosmælk med hjemmelavet rød karry. Hertil bagte græskar, grønne bønner og brune ris.

 

29/10 – 4/11

Hvidvinsbraiseret kyllingebryst med bagte svampe, blommetomater og spinat. Hertil dampet grov bulgur.

 

Månedens dessert

 

September

Æblekage med makroner og mascarponecreme

 

Oktober

Chokolademousse