Smag | Ugens sunde ret hos SMAG
Ugens ret serveres hver dag hos SMAG.
sund frokost, smag, ugens ret
21295
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21295,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

UGENS RET

Ugens ret serveres hver dag fra kl. 17-21,

dog ikke i Torvehallerne.

Ugens ret: 80,-
Dessert: 39,-
Ugens ret + Dessert: 100,-

Varme retter:

 

4/3 – 10/3:

Chili con carne. Hertil brune ris og skyr.

 

11/3 – 17/3:

Kylling i hjemmelavet rød karry med kokosmælk, koriander og bagte græskar. Hertil brune ris.

 

18/3 – 24/3:

Lammetagine med gule flækærter, tomatsauce og grillet aubergine. Hertil dampet grov bulgur.

 

25/3 – 31/3:

Poule au vin med bagt knoldselleri, ristet bacon, svampe og perleløg. Hertil brune ris.

 

1/4 – 7/4:

Boller i karry. Hertil vilde ris og broccoli.

 

8/4 – 14/4:

Italienske kødboller i tomatsauce med frisk basilikum, grillet squash og cherrytomater. Hertil frisk pasta med parmesan.

 

22/4 – 28/4:

Hakkebøffer i fad med hjemmelavet tomatsauce og grillede auberginer. Hertil små stegte kartofler med rosmarin.

 

29/4 – 5/5:

Boef Stroganoff med bagte svampe, rodfrugter og ristet bacon. Hertil brune ris.

 

6/5 – 12/5:

Kalvefrikassé med sukkerærter, gulerod og purløg. Hertil små stegte kartofler.

 

Veganer onsdage:

 

6/3:

Vegansk blomkål i cremet kokossauce med linser og karry. Hertil brune ris.

 

13/3:

Vegansk Tikka daal med søde kartofler og bagte squash. Hertil dampet quinoa.

 

20/3:

Vegansk Chili sin carne med bagte peberfrugter og kidneybønner. Hertil brune ris.

 

27/3:

Vegansk lasagne med squash, aubergine og linseplader.

 

3/4:

Veganske bagte græskar i kokosmælk med hjemmelavet grøn karry. Hertil brune ris.

 

10/4:

Veganske kikærter i tomatsauce med bagte auberginer og gourgetter. Hertil dampet quinoa.

 

24/4:

Vegansk indisk daal med gule linser, hjemmelavet tomatsauce og bagte rodfrugter. Hertil bruner ris.

 

1/5:

Veganske butterbeans med bagte auberginer, grønne bønner og frisk mynte. Hertil dampet quinoa.

 

8/5:

Vegansk Chili sin carne med bagte peberfrugter og kidneybønner. Hertil brune ris.

 

Månedens dessert:

 

Marts

Lime panna cotta med hindbærpuré

 

April

Tiramisú

 

Maj

Rabarbertrifli med mascarponecreme og makroner.