Ugens ret serveres hver dag fra kl. 17-21,
dog ikke i Torvehallerne.
Ugens ret: 80,-
Dessert: 39,-
Ugens ret + Dessert: 100,-
Varme retter:
11/2 – 17/2:
Hakkebøffer i fad med hjemmelavet tomatsauce og grillede auberginer. Hertil små stegte kartofler med rosmarin.
18/2 – 24/2:
Boef Stroganoff med bagte svampe, rodfrugter og ristet bacon. Hertil brune ris.
25/2 – 3/3:
Shephard’s pie med bagt kartoffelmos. Hertil grøn salat.
4/3 – 10/3:
Chili con carne. Hertil brune ris og skyr.
11/3 – 17/3:
Kylling i hjemmelavet rød karry med kokosmælk, koriander og bagte græskar. Hertil brune ris.
18/3 – 24/3:
Lammetagine med gule flækærter, tomatsauce og grillet aubergine. Hertil dampet grov bulgur.
25/3 – 31/3:
Poule au vin med bagt knoldselleri, ristet bacon, svampe og perleløg. Hertil brune ris.
1/4 – 7/4:
Boller i karry. Hertil vilde ris og broccoli.
8/4 – 14/4:
Italienske kødboller i tomatsauce med frisk basilikum, grillet squash og cherrytomater. Hertil frisk pasta med parmesan.
22/4 – 28/4:
Hakkebøffer i fad med hjemmelavet tomatsauce og grillede auberginer. Hertil små stegte kartofler med rosmarin.
29/4 – 5/5:
Boef Stroganoff med bagte svampe, rodfrugter og ristet bacon. Hertil brune ris.
6/5 – 12/5:
Kalvefrikassé med sukkerærter, gulerod og purløg. Hertil små stegte kartofler.
Veganer onsdage:
20/2:
Veganske butterbeans med bagte auberginer, grønne bønner og frisk mynte. Hertil dampet quinoa.
27/2:
Vegansk Chili sin carne med bagte peberfrugter og kidneybønner. Hertil brune ris.
5/3:
Vegansk blomkål i cremet kokossauce med linser og karry. Hertil brune ris.
13/3:
Vegansk Tikka daal med søde kartofler og bagte squash. Hertil dampet quinoa.
20/3:
Vegansk Chili sin carne med bagte peberfrugter og kidneybønner. Hertil brune ris.
27/3:
Vegansk lasagne med squash, aubergine og linseplader.
3/4:
Veganske bagte græskar i kokosmælk med hjemmelavet grøn karry. Hertil brune ris.
10/4:
Veganske kikærter i tomatsauce med bagte auberginer og gourgetter. Hertil dampet quinoa.
24/4:
Vegansk indisk daal med gule linser, hjemmelavet tomatsauce og bagte rodfrugter. Hertil bruner ris.
1/5:
Veganske butterbeans med bagte auberginer, grønne bønner og frisk mynte. Hertil dampet quinoa.
8/5:
Vegansk Chili sin carne med bagte peberfrugter og kidneybønner. Hertil brune ris.
Månedens dessert:
Februar
Chokolademousse
Marts
Lime panna cotta med hindbærpuré
April
Tiramisú
Maj
Rabarbertrifli med mascarponecreme og makroner.