Smag | Ugens sunde ret hos SMAG
Ugens ret serveres hver dag hos SMAG.
sund frokost, smag, ugens ret
21295
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21295,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

UGENS RET

Ugens ret serveres hver dag fra kl. 17-21,

dog ikke i Torvehallerne.

Ugens ret: 80,-
Dessert: 39,-
Ugens ret + Dessert: 100,-

Varme retter:

 

22/4 – 28/4:

Kyllingebryst i hvidvinssauce med bagte østershatte, blommetomater og grønne asparges. Hertil dampet grov bulgur.

 

29/4 – 5/5:

Boef Stroganoff med bagte svampe, rodfrugter og ristet bacon. Hertil brune ris.

 

6/5 – 12/5:

Kalvefrikassé med sukkerærter, gulerod og purløg. Hertil små stegte kartofler.

 

13/5 – 19/5:

Spaghetti Bolognese. Hertil frisk pasta med parmesan.

 

20/5 – 26/3:

Oksekød i hjemmelavet rød karry med kokosmælk, koriander og bagte græskar. Hertil brune ris.

 

27/5 – 2/6:

Bagte kyllingebryster i ratatouille. Hertil dampet grov bulgur.

 

3/6 – 9/6:

Chili con carpe. Hertil skyr og vilde ris.

 

10/6 – 16/6:

Boller i karry. Hertil vilde ris og broccoli.

 

17/6 – 23/6:

Hakkebøffer i fad med hjemmelavet tomatsauce og grillede auberginer. Hertil små stegte kartofler med rosmarin.

 

24/6 – 30/6:

Indisk daal med kylling, røde linser, spinat og bagte courgetter. Hertil vilde ris.

 

1/7 – 7/7:

Kalvefrikassé med gulerødder, grønne asparges og edamamebønner. Hertil små stegte kartofler..

 

15/7 – 21/7:

Bagt kyllingebryst i hvidvinssauce med østerhatte, spinat og blommetomater. Hertil dampet grov bulgur.

 

22/7 – 28/7:

Fiskefrikadeller med soltørret tomat, urter og forårsløg. Hertil kartoffelsalat og hjemmelavet fennikel remoulade.

 

29/7 – 4/8:

Boller i karry. Hertil blancheret broccoli og vilde ris.

 

5/8 – 11/8

Kalvefrikassé med sukkerærter, gulerod og purløg. Hertil små stegte kartofler.

 

Veganer onsdage:

 

24/4:

Vegansk indisk daal med gule linser, hjemmelavet tomatsauce og bagte rodfrugter. Hertil bruner ris.

 

1/5:

Veganske butterbeans med bagte auberginer, grønne bønner og frisk mynte. Hertil dampet quinoa.

 

8/5:

Vegansk Chili sin carne med bagte peberfrugter og kidneybønner. Hertil brune ris.

 

15/5:

Vegansk blomkål i cremet kokossauce med linser og karry. Hertil brune ris.

 

22/5:

Vegansk Tikka daal med søde kartofler og bagte squash. Hertil dampet quinoa.

 

29/5:

Vegansk Chili sin carne med bagte peberfrugter og kidneybønner. Hertil brune ris.

 

5/6:

Vegansk indisk Rajma med kidneybønner, garam masala, tomater og bagte auberginer. Hertil jasminris.

 

12/6:

Veganske bagte græskar i kokosmælk med hjemmelavet grøn karry. Hertil brune ris.

 

19/6:

Veganske kikærter i tomatsauce med bagte auberginer og gourgetter. Hertil dampet quinoa.

 

26/6:

Vegansk indisk daal med gule linser, hjemmelavet tomatsauce og bagte rodfrugter. Hertil bruner ris.

 

3/7:

Veganske butterbeans med bagte auberginer, grønne bønner og frisk mynte. Hertil dampet quinoa.

 

10/7:

Vegansk Chili sin carne med bagte peberfrugter og kidneybønner. Hertil brune ris.

 

17/7:

Vegansk linsedaal med kokosmælk, spinat, bagte gourgetter og blommetomater. Hertil dampet quinoa.

 

24/7:

Vegansk lasagne med squash, aubergine og bagte græskar.

 

31/7:

Vegansk gryderet med røde linser, kikærter og kokosmælk. Hertil dampet quinoa.

 

7/8:

Vegansk blomkålsgryde med kikærter, kokosmælk, røde linser og courgetter. Hertil dampet brune ris.

 

Månedens dessert:

 

April

Tiramisú

 

Maj

Rabarbertrifli med mascarponecreme og makroner.

 

Juni

Hindbærtrifli med blåbær og makroner.

 

Juli

Skovbærtrifli med makroner og blåbær.

 

August

Hindbærmousse med makroner og brombær.