Smag | Ugens sunde ret hos SMAG
Ugens ret serveres hver dag hos SMAG.
sund frokost, smag, ugens ret
21295
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21295,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

UGENS RET

Ugens ret serveres hver dag fra kl. 17-21,

dog ikke i Torvehallerne.

Ugens ret: 80,-
Dessert: 39,-
Ugens ret + Dessert: 100,-

Varme retter:

 

5/8 – 11/8:

Fiskefrikadeller med soltørret tomat, urter og forårsløg. Hertil kartoffelsalat.

 

12/8 – 18/8:

Kalvefrikassé med gulerødder, knoldselleri og edamamebønner. Hertil små stegte kartofler.

 

19/8 – 25/8:

Oksekød i hjemmelavet rød karry med kartofler og jordnødder. Hertil brune ris.

 

26/8 – 1/9:

Boller i karry. Hertil brune ris og broccolisalat.

 

2/9 – 8/9:

Vietnamesiske kødboller i hjemmelavet grøn karry. Hertil nudelsalat med ristet sesam og soya.

 

9/9 – 15/9:

Hvidvinsbraiseret kyllingebryst med spinat, blommetomater og svampe. Hertil dampet grov bulgur.

 

16/9 – 22/9:

Spaghetti bolognese. Hertil frisk pasta med revet mozzarella.

 

23/9 – 29/9:

Poule au vin med svampe, rodfrugter og ristet bacon. Hertil små stegte kartofler.

 

30/9 – 6/10:

Chili con carne. Hertil brune ris og skyr.

 

7/10 – 13/10:

Kylling i hjemmelavet rød karry med kokosmælk og bagte græskar. Hertil vilde ris.

 

14/10 – 20/10:

Lasagne Bolognese med cheddar og rodfrugter.

 

21/10 – 27/10:

Oksekød i tomatsauce med safran, gule flækærter og bagte auberginer. Hertil dampet grov bulgur.

 

28/10 – 3/11:

Boef Stroganoff  med bagte rodfrugter, svampe og bacon. Hertil brune ris.

 

Veganer onsdage:

 

7/8:

Vegansk blomkålsgryde med kikærter, kokosmælk, røde linser og courgetter. Hertil dampet brune ris.

 

14/8:

Vegansk Tikka daal med søde kartofler og bagte squash. Hertil dampet quinoa.

 

21/8:

Vegansk Chili sin carne med bagte peberfrugter og kidneybønner. Hertil brune ris.

 

28/8:

Vegansk indisk Rajma med kidneybønner, garam masala, tomater og bagte auberginer. Hertil jasminris.

 

4/9:

Veganske bagte græskar i kokosmælk med hjemmelavet grøn karry. Hertil brune ris.

 

11/9:

Veganske kikærter i tomatsauce med bagte auberginer og gourgetter. Hertil dampet quinoa.

 

18/9:

Vegansk indisk daal med gule linser, hjemmelavet tomatsauce og bagte rodfrugter. Hertil bruner ris.

 

25/9:

Veganske butterbeans med bagte auberginer, grønne bønner og frisk mynte. Hertil dampet quinoa.

 

2/10:

Vegansk Chili sin carne med bagte peberfrugter og kidneybønner. Hertil brune ris.

 

9/10:

Vegansk linsedaal med kokosmælk, spinat, bagte gourgetter og blommetomater. Hertil dampet quinoa.

 

16/10:

Vegansk lasagne med squash, aubergine og bagte græskar.

 

23/10:

Vegansk gryderet med røde linser, kikærter og kokosmælk. Hertil dampet quinoa.

 

30/10:

Veganske kikærter i kokosmælk med røde linser, græskar og courgetter. Hertil dampet brune ris.

 

Månedens dessert:

 

August

Hindbærmousse med makroner og brombær.

 

September

Lime Panna Cotta

 

Oktober

Æbletrifli med mascarponecreme, vanilje og makroner.