Smag | Ugens sunde ret hos SMAG
Ugens ret serveres hver dag hos SMAG.
sund frokost, smag, ugens ret
21295
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21295,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

UGENS RET

Ugens ret serveres hver dag fra kl. 17-21,

dog ikke i Torvehallerne.

Ugens ret: 80,-
Dessert: 39,-
Ugens ret + Dessert: 100,-

Varme retter:

 

 

2/1 – 7/1

Bagt kyllingefilet i hvidvinssauce med svampe, blommetomater og spinat. Hertil dampet grov bulgur.

 

8/1 – 14/1

Oksekød i tomatsauce med safran, auberginer og gule flækærter. Hertil dampet grov bulgur.

 

15/1 – 21/1

Kylling i hjemmelavet rød karry med kokosmælk og bagte græskar. Hertil brune ris.

 

22/1 – 28/1

Lasagne Bolognese med cheddar og rodfrugter.

 

29/1 – 4/2

Boef Stroganoff  med bagte rodfrugter, svampe og bacon. Hertil brune ris.

 

5/2 – 11/2

Chili con carne. Hertil brune ris.

 

12/2 – 18/2

Bagt kyllingebryst i hvidvinssauce med østerhatte, spinat og blommetomater. Hertil dampet grov bulgur.

 

19/2 – 25/2

Boller i karry. Hertil blancheret broccoli og vilde ris.

 

26/2 – 3/3

Spaghetti Bolognese. Hertil frisk pasta med parmesan.

 

Månedens dessert:

 

Januar

Æbletrifli med mascarpone -og yoghurtcreme samt makroner.

 

Februar

Chokolademousse